Bransjenyheter

Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / Hvordan bedømme kvaliteten og fiberfinheten til kasjmirfrakk mellomfôr?

Hvordan bedømme kvaliteten og fiberfinheten til kasjmirfrakk mellomfôr?

Som en representant for mote i den kalde årstiden, gjenspeiles kvaliteten på kasjmirkåper ikke bare i utseendedesignet, men enda viktigere, kvaliteten på fôret og fiberfinheten. Når du kjøper en kasjmirkåpe, er det et viktig skritt for å sikre et tilfredsstillende kjøp å vite hvordan man bedømmer kvaliteten og fiberfinheten til interliningen. Denne artikkelen vil introdusere noen praktiske metoder for å hjelpe forbrukere med å ta informerte beslutninger når de kjøper.
1. Visuell inspeksjon
Først av alt, kvaliteten på kashmir frakk interlining kan foreløpig bedømmes gjennom visuell inspeksjon. Kashmir-mellomfôr av høy kvalitet har vanligvis jevn farge, høy glans og ingen åpenbare flekker eller feil. Observer overflaten av kashmir nøye. Hvis du kan se det fine og ryddige fiberarrangementet, er det sannsynligvis en interlining av høy kvalitet.
2. Føltest
Berøring er en av de viktige måtene å bedømme kvaliteten på kasjmirkåper. Kashmirfôr av høy kvalitet føles mykt og delikat, og gir folk en behagelig følelse ved berøring. Hold en håndfull kashmir med hånden, slipp den forsiktig, og se om den raskt kommer tilbake til sin opprinnelige form. Kashmirfiber av høy kvalitet har god elastisitet og er ikke lett å danne tydelige rynker.
3. Deteksjon av fiberfinhet
Fiberfinheten til kashmir er en av nøkkelfaktorene som påvirker dens termiske ytelse. Finere fibre betyr vanligvis bedre varme. Du kan bruke et forstørrelsesglass eller mikroskop for å observere fibrene i kashmir nøye. Fine og jevne fibre er ofte et tegn på høy kvalitet.
4. Brand troverdighet og sertifisering
Når du kjøper, kan du velge noen kjente kasjmir frakkmerker, som vanligvis har høyere produksjonsstandarder og streng kvalitetskontroll. Samtidig er noen autoritative sertifiseringsmerker, som "Cashmere Mark", også en sterk garanti for å bedømme kvaliteten på kasjmirkåper. Disse merkene representerer vanligvis at produktet har blitt testet og sertifisert av profesjonelle institusjoner, noe som sikrer kilden og kvaliteten til kashmir.
5. Typer og blanding av kashmir
Det er også viktig å vite hvilken type kashmir for å bedømme kvaliteten. Ulike typer kashmir har forskjellige fiberegenskaper, som tibetansk antilopekasjmir, lammeull, osv. Samtidig er det å vite om en kasjmirfrakk er laget av blandede materialer også en del av å bedømme kvaliteten. Noen selgere kan legge til andre fibre under produksjonsprosessen, noe som påvirker fiberfinheten og den generelle kvaliteten.
Å bedømme kvaliteten og fiberfinheten til kasjmirbeleggsfôr krever vurdering fra flere vinkler. Visuell inspeksjon, håndberøring, testing av fiberfinhet er alle viktige referansefaktorer. Når du handler, bør forbrukere være oppmerksomme på nøye observasjon og mangefasettert forståelse av produktet for å sikre at kasjmirkåpen de kjøper er varm og har stoffer og produksjonsteknologi av høy kvalitet.3