Bransjenyheter

Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / Er 50D polyester interlining-serien vanntett?

Er 50D polyester interlining-serien vanntett?

De 50D polyester interlining-serie har vanligvis ikke vanntett funksjon, men dens vanntette ytelse kan økes gjennom spesiell behandling eller belegg.

Først av alt er det viktig å forstå de grunnleggende egenskapene til 50D polyester interlining. 50D representerer finheten til fiberen og brukes vanligvis for å beskrive diameteren til polyesterfiber. Fiberen til 50D er relativt tynn, så 50D polyester interlining er vanligvis lettere, tynnere og mykere, og egner seg for å lage lette klær som undertøy og skjorter.

Polyester i seg selv er ikke naturlig vanntett. Polyesterfiber er laget av polyestermateriale og danner ikke naturlig et vanntett lag på overflaten. Derfor vil vanlig 50D polyester interlining absorbere vann i stedet for vanntetting når den kommer i kontakt med vann eller væske.

Noen 50D polyester-mellomforinger kan imidlertid ha spesielle vanntettingsbehandlinger for å møte spesifikke behov. Denne behandlingen kan inkludere å legge til et vanntett belegg på overflaten av stoffet, dekke det med en vanntett membran osv. Disse behandlingene kan effektivt hindre fuktighet i å trenge inn i det indre av fôrstoffet og forbedre den vanntette ytelsen til fôrstoffet.

Vanntetting utføres vanligvis under produksjonsprosessen ved å påføre et vanntettingsmateriale eller blanding på overflaten av foringsstoffet for å danne en beskyttende film. Denne membranen hindrer fuktighet i å trenge inn i det indre av fôret, og holder innsiden av plagget tørt. Dette er spesielt viktig for klær som må være vanntette, for eksempel utendørs sportsklær eller regnfrakker.

Det skal påpekes at selv om vanntett behandling kan forbedre den vanntette ytelsen til 50D polyesterforing, er denne behandlingen vanligvis begrenset. Vanntetting kan svekkes eller svikte når den utsettes for store mengder fuktighet eller tøffe værforhold i lengre perioder. Derfor, når du velger klær, bør du bestemme om vanntetting er nødvendig basert på spesifikke bruksscenarier og behov, og velge en passende vanntettingsbehandlingsmetode.

Generelt har ikke 50D polyester interlining-serien vanntett funksjon, men dens vanntette ytelse kan økes gjennom spesialbehandling. Denne behandlingen kan effektivt forhindre fuktighet i å trenge inn i det indre av fôrstoffet og forbedre den vanntette ytelsen til klærne. Den passer for anledninger som utendørs sportsklær som krever vanntette funksjoner.